Menu
De Liemers / Gelderse Waard

Gelderse Waard

Gelderse Waard, een stukje paradijselijk oud Zevenaar. Gelegen aan de oevers van de schilderachtige Rijn, straalt deze plek een tijdloze charme uit die bezoekers betovert. Gelderse Waard staat bekend om zijn uitgestrekte uiterwaarden.

Bij het betreden van Gelderse Waard word je begroet door de kalme stroming van de Rijn. De uiterwaarden, strekken zich uit tot aan de horizon, waardoor een sfeer van rust en ruimte ontstaat.

De wandelpaden langs de Gelderse Waard nodigen uit tot ontspannende wandelingen, met aan de ene kant de rustgevende aanblik van de rivier en aan de andere kant de weelderige begroeiing die het landschap siert. Het is een paradijs voor vogelliefhebbers, waar diverse vogelsoorten hun thuis hebben gevonden.

Gelderse Waard is niet alleen een visueel spektakel, maar biedt ook ruimte voor recreatie. Picknickplaatsen langs de oevers van de Rijn nodigen uit tot ontspannen samenzijn, terwijl de zon langzaam ondergaat en de lucht in warme tinten kleurt.

Kortom, Gelderse Waard in oud Zevenaar is een stukje natuurlijke pracht dat het hart van bezoekers steelt. Of je nu op zoek bent naar een plek om te wandelen of gewoon te genieten van de rust, Gelderse Waard nodigt je uit om de tijd te nemen en te genieten van de eenvoudige schoonheid van dit stukje oud Zevenaar.