Menu
Over ons

De Liemers

Wij zijn geboren en getogen in de Liemers. Lekker vissen tussen de kribben bij Spijk. Koffiedrinken op de kade bij Tolkamer tijdens een rondje fietsen. Zeilen op de Bijland en vissen langs de oude rijn bij de brug bij Herwen.  Keihard racen (fiets ) over de Aerdtse dijk om bij Pannerden te wandelen in de uiterwaarden. In Babberich is het genieten rondom de Zwanenwaaij en wandelen we graag in het Babberichse bos. Plantjes verspenen in de kassen van Groessen en 10 jaar wonen en werken in het oude gemeente huis in Zevenaar. Lekker tafelen en borrelen bij de lokale horeca. Op het Rhederlaag bij Lathum de boot pakken om even te touren. Kopje mosterdsoep in historische hanzestad Doesburg na gewinkeld te hebben bij de Ikea en collega’s in Duiven. Dit alles om uiteindelijk na de boodschappen gedaan te hebben in Gastvrij Didam lekker op de bank bij te komen in ons mooie Montferland van een Liemerse dag.

Leve de Liemers ! 

Al sinds 1999 

– ontmoeten we mensen in de Liemers
– verzamelen we informatie en trekken er op uit
– maken foto’s en video’s in de Liemers. 
– vermaken we mensen in en buiten de Liemers met leuke uitstapjes

Kennismaken met deze langjarige , succesvolle Liemerse Campagne? Mail via rob@crio.nl, bel 0316-581910 en kom op bezoek op de Hoofdstraat 1 te Didam. Samen zetten de ons mooie Liemers echt goed op de kaart.

Ons Liemerse netwerk maakt al 25 jaar onderdeel uit van onze Gelderland op 1 campagne. Hierbinnen zetten we de Liemers op de kaart in Gelderland en daarbuiten.